Teater Next Præsenterer

Cirkelines museskole

af Hanne Hastrup

Familieforestilling (fra 3 år)
Turné: 8. april – 16. maj 2021
* TEATER NEXT – VINDER AF PRISEN FOR ÅRETS BØRNE/UNGDOMS-FAMILIETEATER 2020 AF DANMARKS TEATERFORENINGER *

Det bliver ren nostalgi når den karakteristiske alf med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder og hendes musevenner, Ingolf og Frederik tager på turné med “Cirkelines museskole”. Giv dine børn eller børnebørn en lærerig og underholdende oplevelse med denne magiske teaterforestilling.

Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor og ude i haven. Musene og publikum bliver præsenteret for forskellige bogstaver, hvad der starter med de forskellige bogstaver og hvilke ord der rimer på hvad.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. Forestillingen kan ses for børn fra 3 år og vil være veloplagt at se for børn i førskole og indskoling.

Varighed: Ca. 40 min.

Forestillingen er refusionsgodkendt af Statens Kunstfond og optaget i Billetkøbsordningen. Med refusionsgodkendelsen kan kommunale institutioner købe forestillingen med 50% refundering af Kulturstyrelsen. Med Billetkøbsordningen (også kaldet Formidlingsordningen) kan du som teaterforening, selvejende institution, virksomhed eller andet ansøge om billettilskud pr. solgte billet via kunst.dk.

(Pga. regeringens udmelding om fortsat nedlukning af offentlig indendørs kulturliv er alle forestillinger af “Cirkelines museskole” aflyst fra 8/4 til 4/5 2021. Publikummer, som har købt billet, bedes rette kontakt til det enkelte spillested for refundering af billetter)
FORFATTER:
Hanne Hastrup

BEARBEJDELSE:
Lisbet Lipschitz og Christian Bergman

INSTRUKTION:
Lisbet Lipschitz

SCENOGRAFI:
Annika Nilsson

LYSDESIGN:
Anders Leth Jensen

MUSIK OG SANGTEKSTER:
Hans-Henrik Ley

MUSIKARRANGEMENT:
David Hildebrandt

MASKER:
Maria La Cour og Johan Kølkjær

FOTOGRAF OG PRODUKTION AF TRAILER:
Louise Eriksen

PRODUCENT:
Christian Bergman / Teater Next ApS

MEDVIRKENDE:
Anne Blomsgård
Louise Desirée Bottelet
Christian Bergman
Forfatter:
Bearbejdelse:
Instruktion
Scenografi
Lysdesign
Masker
Musik og sangtekster
Musikarrangør
Fotograf og produktion af trailer
Producent

Medvirkende
Hanne Hastrup
Lisbet Lipschitz og Christian Bergman
Lisbet Lipschitz
Annika Nilsson
Anders Leth Jensen
Maria La Cour og Johan Kølkjær
Hans-Henrik Ley
David Hildebrandt
Louise Eriksen
Christian Bergman / Teater Next ApS

Anne Blomsgård
Louise Desirée Bottelet
Christian Bergman