Teater Next Præsenterer

God jul, Cirkeline

Familieforestilling (Fra 3 år)
Turné ultimo november – ultimo december 2020
Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Familieforestilling fra 3 år.

”Tager kegler (…) Min lille fire-årige sidemand sprang, fløj og svævede med fryd ind i illusionen. Ind i juleeventyret om Cirkeline”
– Kirsten Dahl, Teateravisen

Forestillingen er optaget i Billetkøbsordningen (også kaldet Formidlingsordningen). Dvs. at du som teaterforening, selvejende institution, virksomhed eller andet kan ansøge om billettilskud pr. solgte billet via kunst.dk.
FORFATTER:
Hanne Hastrup

ISCENESÆTTELSE:
Lisbet Lipschitz

SCENOGRAFI:
Niels Secher

LYS- OG LYDDESIGN:
Morten Hembo

MUSIK OG SANGTEKSTER:
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt

MASKER:
Maria La Cour og Johan Kølkjær

KOSTUMER OG REKVISITTER:
Bolette Bonfils

MEDVIRKENDE:
Sara Line Møller Olsen
Anne Blomsgård
Christian Bergman
Forfatter
Iscenesættelse
Scenografi
Lys- og lyddesign
Musik og sangtekster
Masker
Kostumer og rekvisitter
Medvirkende
Hanne Hastrup
Lisbet Lipschitz
Niels Secher
Morten Hembo
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt
Maria La Cour og Johan Kølkjær
Bolette Bonfils
Sara Line Møller Olsen
Anne Blomsgård
Christian Bergman