• +45 20 23 15 56
  • info@teaternext.dk
Teater Next Præsenterer

God jul, Cirkeline

Familieforestilling (3 – 9 år)
Turné 22. november – 22. december 2019 samt Zangenbergs Teater i København 3. – 8. december og Teater V i Valby 10. – 22. december 2019
Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Familieforestilling fra 3 år.

”Tager kegler (…) Min lille fire-årige sidemand sprang, fløj og svævede med fryd ind i illusionen. Ind i juleeventyret om Cirkeline”
– Kirsten Dahl, Teateravisen

Forestillingen er optaget i Billetkøbsordningen (også kaldet Formidlingsordningen). Dvs. at du som teaterforening, selvejende institution, virksomhed eller andet kan ansøge om billettilskud pr. solgte billet via kunst.dk.
FORFATTER:
Hanne Hastrup

ISCENESÆTTELSE:
Lisbet Lipschitz

LYS- OG LYDDESIGN:
Morten Hembo

MUSIK OG SANGTEKSTER:
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt

MASKER:
Maria La Cour og Johan Kølkjær

MEDVIRKENDE:
Marie Tourell Søderberg / Charlotte Amalie Kirkegaard Kehlet
Mette Alvang / Anne Blomsgård
Magnus Haugaard
Forfatter
Iscenesættelse
Lys- og lyddesign
Musik og sangtekster
Masker

Medvirkende
Hanne Hastrup
Lisbet Lipschitz
Morten Hembo
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt
Maria La Cour og Johan Kølkjær

Charlotte Amalie Kirkegaard Kehlet / Marie Tourell Søderberg
Anne Blomsgård / Mette Alvang
Magnus Haugaard