Teater Next Præsenterer

God jul, Cirkeline

af Hanne Hastrup

Familieforestilling (Fra 3 år)
Turné medio november – ultimo december 2024
VINDER AF PRISEN FOR ÅRETS BØRNE/UNGE-FAMILIETEATER 2020 AF DANMARKS TEATERFORENINGER

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Familieforestilling fra 3 år.
Varighed: 45 min. uden pause

”Tager kegler (…) Min lille fire-årige sidemand sprang, fløj og svævede med fryd ind i illusionen. Ind i juleeventyret om Cirkeline”
– Kirsten Dahl, Teateravisen

Forestillingen er refusionsgodkendt af Statens Kunstfond og optaget i Billetkøbsordningen. Med refusionsgodkendelsen kan kommunale institutioner købe forestillingen med 50% refundering af Kulturstyrelsen. Med Billetkøbsordningen (også kaldet Formidlingsordningen) kan du som teaterforening, selvejende institution, virksomhed eller andet ansøge om billettilskud pr. solgte billet via kunst.dk.
FORFATTER:
Hanne Hastrup

ISCENESÆTTELSE:
Lisbet Lipschitz

SCENOGRAFI:
Niels Secher

LYS- OG LYDDESIGN:
Morten Hembo

MUSIK OG SANGTEKSTER:
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt

MASKER:
Maria La Cour og Johan Kølkjær

KOSTUMER OG REKVISITTER:
Bolette Bonfils

PRODUCENT:
Christian Bergman / Teater Next ApS
Forfatter
Iscenesættelse
Scenografi
Lys- og lyddesign
Musik og sangtekster
Masker
Kostumer og rekvisitter
Producent
Hanne Hastrup
Lisbet Lipschitz
Niels Secher
Morten Hembo
Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt
Maria La Cour og Johan Kølkjær
Bolette Bonfils
Christian Bergman / Teater Next ApS