Forkæl dine medarbejdere med Teater Next Level

Udover at Teater Next producerer teaterforestillinger udbyder vores afdeling Teater Next Level kurser, foredrag og forumteater i forståelse og brug af krop og stemme.

Konkrete ord er kun 10 % af vores egentlige kommunikation. De resterende 90 % består i hvordan vi agerer med krop og stemme.

Vi har god erfaring med at undervise bl.a. i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, som skal have styrket kompetencer i de ordløse signaler, vi giver hinanden. Det kan med fordel arrangeres som teambuilding, eller som et supplement, til at træne den enkelte medarbejders kommunikation på og udenfor arbejdspladsen. Et kursus, foredrag eller en forumteater-workshop med Teater Next Level vil give deltagerne værktøjer til, at opnå en dybere forståelse af krop og stemme, samt håndtering af situationer, som kan stresse kroppen og psyken. 

Konceptet med forumteater er, at et hold skuespillere spiller situationer som publikum/deltagerne kan finde udfordrende i deres hverdag. Publikum/deltagerne iscenesætter sammen med skuespillerne undervejs hver situation i forskellige retninger og sammen bliver publikum og skuespillere klogere på, hvor grundstene ligger for et positivt udviklende møde og det modsatte. 

Vi har tidligere undervist hos virksomheder og organisationer som Dansk Erhverv, Rosendahl, Bog&Idé, Cocks and Cows og Bestseller.

Deltagerne vil blive mødt af professionelle og scenevante skuespiller med videreuddannelse i didaktik, som vil skabe en social og humoristisk atmosfære.

Kontakt Teater Next Level på tlf. 20231556 eller info@teaternext.dk