Brug scenekunsten til dit kropssprog

Få besøg af en kropssprogsekspert og styrk din virksomheds performance.

10% af kommunikation er ORD.
90% er hvordan vi udtrykker os med KROP og STEMME

Et menneske bruger ganske få sekunder på at vurdere et andet menneske. En god ballast af viden og værktøjer i kropssprog vil gøre din virksomhed endnu stærkere i den nonverbale kommunikation.

Nonverbal kommunikation er ordløs og består af sammensætningen af kropsholdning, ansigtsudtryk, øjenbevægelser, gestik og status. Kropssproget er særligt vigtigt i præsentations- og samtaleteknik, hvor ens kommunikation bliver afkodet af en modtager, som vurderer ALT man udtrykker – og ikke kun hvad der bliver sagt. Generelt fortolkes kropssprog ubevidst og udtrykker vores indre tanker, og hvad vi synes om vores omgivelser og de mennesker, vi er sammen med.

Som hhv. aktiv skuespiller og in-struktør bruger vi vores kom-petencer og erfaring inde for vores film- og teaterarbejde til at dygtig-gøre virksomheder i at arbejde med mennesker i form af kurser og foredrag. 

Ud over et fagligt forløb vil Teater Next Level danne rammen om et samlende og socialt arrangement med masser af humor. Så hvis du vil have din virksomhed til at performe endnu bedre, og skabe værdifulde relationer til kunder,  samarbejds-partnere og medarbejdere imellem, vil et besøg af Teater Next Level være det oplagte valg.

Kontakt Teater Next Level på tlf. 20231556 eller info@teaternext.dk

“Et lattervækkende og inspirerende foredrag med brugbart indhold for vores medarbejdere i butikkerne. Det samlede alle og var et passende indslag i forbindelse med vores sociale personalearrangement.”
Bog & Idé
Peder Korshøj, økonomichef, Helsingør, Frederikssund, Hørsholm og Nexø

“Marc Harpsøe og Christian Bergman leverede et humoristisk og godt fagligt indslag i forbindelse med vores arrangement for danske og svenske medarbejdere i DGI byen. Både eksterne og interne var glade for det meget vedrørende indslag.”
Falck Healthcare (Falck Danmark A/S)
Mikkel Rand Hinrichsen, produktudvikling- og marketingchef

“Vi brugte Marc Harpsøe og Christian Bergman til en personaledag på Cock’s and Cows og de leverede en spændende og anderledes dag i form af forumteater med de ansatte. Der blev både grint og grædt, når personalet blev hivet igennem mange forskellige typer af kunder, som de spillede. Vi kan klart anbefale dem til denne type personaleudviklingsdage, hvor der også skal være plads til lidt sjov.”
Cock’s & Cows ApS
Maria Muldbjerg, Executive Restaurant Manager

“Jeg synes underviseren var god – super god! Han var dygtig til at få os med. Der er meget jeg kan bruge i min hverdag” … ”Fantastisk fantastisk!” … ”Fantastisk god formidler”
Domstolsstyrelsen
Samlet gruppeevaluering

Vi har derudover holdt kurser og foredrag hos bl.a.:

• BESTSELLER

• ROSENDAHL DESIGN GROUP

• NORDEA

• OTICON

• DANSK ERHVERV

• TAASTRUP ERHVERVSRÅD

• DENTSPLY IMLANTS