Bliv klog på dit kropssprog med et kursus eller foredrag fra Teater Next Level

Udover at Teater Next siden 2017 har produceret teaterforestillinger for mere end 70.000 publikummer, udbyder vores afdeling Teater Next Level kurser og foredrag i forståelse for brug af krop og stemme, som kommunikativt værktøj.

Konkrete ord er kun 10 % af vores egentlige kommunikation. De resterende 90 % består i hvordan vi agerer med krop og stemme.

Vi har god erfaring med at undervise, bl.a. i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, som skal have styrket kompetencer i de ordløse signaler, vi giver hinanden. Det kan med fordel arrangeres som teambuilding, eller som et supplement, til at træne den enkelte medarbejders kommunikation på og udenfor arbejdspladsen. Et kursus eller foredrag med Teater Next Level vil give deltagerne værktøjer til, at opnå en dybere forståelse af krop og stemme, samt håndtering af situationer, som kan stresse kroppen og psyken. Vi har tidligere undervist hos virksomheder og organisationer som Dansk Erhverv, Rosendahl, Bog&Idé og Bestseller.

Deltagerne vil blive mødt af en professionel og scenevant skuespiller, som vil skabe en social og humoristisk atmosfære.

Kontakt Teater Next Level på tlf. 20231556 eller info@teaternext.dk