Teater Next Præsenterer

Vinden i piletræerne

Af Kenneth Grahame

Familieforestilling fra 5 år til 120 år
En ny musikalsk teaterforestilling om venskab, loyalitet og tolerance
Teater Next (vinder af prisen Årets Børne/Unge/Familieteater 2020 af Danmarks Teaterforeninger) præsenterer Kenneth Grahames elskede klassiker i en helt ny musikalsk version for børn fra 5 år og deres familier.

Muldvarp forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den. Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart – så fascineret, at han ikke forstår de konsekvenser som biler i høj fart har. Udover at Tudse er tæt på at slå sig selv og andre ihjel, skubber han alle væk med sin arrogance og lever i uønsket ensomhed. Muldvarp og Mosegris begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling. Sammen sætter de sig for, at hjælpe deres ven! Vinden i Piletræerne er en historie om venskab, loyalitet og tolerance. Glæd dig til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien.

Forestillingen bliver bearbejdet og instrueret af Christian Bergman, som blandt andre stod bag Teater Next’s prisvindende og anmelderroste DEN LILLE PRINS. Den iørefaldende musik bliver komponeret af Christian Dahlberg og den farverige scenografi og de eventyrlige kostumer bliver designet af Kirsten Brink.

Turnéplan bliver offentliggjort primo maj 2022, men du kan fra 27. april 2022 købe billetter til forestillingen på Bremen Teater i København i efterårsferien 2022 via www.teaterbilletter.dk
FORFATTER:
Kenneth Grahame

BEARBEJDELSE OG INSTRUKTION:
Christian Bergman

MUSIK:
Christian Dahlberg

SANGTEKSTER:
Christian Dahlberg og Christian Bergman

SCENOGRAFI OG KOSTUMER:
Kirsten Brink

LYSDESIGN:
Anders Leth Jensen

LYDDESIGN:
Mads Stagis

DRAMATURG:
Michael Slebsager

ILLUSTRATION TIL PLAKAT:
Per O

MEDVIRKENDE:
Sara Line Møller Olsen
Mette Kjeldgaard Jensen
Mikkel Baden-Jensen
Peder Holm Johansen
Forfatter
Manuskript og instruktion
Musik
Sangtekster
Scenografi og kostumer
Lysdesign
Lyddesign
Dramaturg
Illustration til plakat
Medvirkende
Kenneth Grahame
Christian Bergman
Christian Dahlberg
Christian Dahlberg og Christian Bergman
Kirsten Brink
Anders Leth Jensen
Mads Stagis
Michael Slebsager
Per O
Sara Line Møller Olsen
Mette Kjeldgaard Jensen
Mikkel Baden-Jensen
Peder Holm Johansen