Om teatret

Teater Next ApS blev stiftet i 2017 og har siden været aktiv producentvirksomhed af turnerende teaterforestillinger for børn og voksne.

Teater Next er et privat anpartsselskab og modtager ikke økonomisk støtte, hverken til den daglige drift eller til produktion af forestillinger, men skaber omsætning på billetsalg samt salg af forestillinger til andre teatre, biblioteker, virksomheder, skoler samt kultur- og musikhuse. Teater Next’s administration har til huse i Glostrup og har ingen fast scene, men spiller hver sæson på mere end 100 teatre og spillesteder i Danmark og i udlandet. På en sæson har Teater Next typisk tre til fire produktioner på repertoiret og spiller omkring 200 forestillinger for 20-30.000 publikummer. I perioden fra august til juni engagerer Teater Next ca. 20 periode-ansatte instruktører, skuespillere, scenografer, lysdesignere, lyddesignere, sceneteknikere, komponister, dukke- og maskemagere, kostumierer og kulissebyggere. Derudover har Teater Next sin faste administrative stab bestående af revisor, webmaster og direktør. 

Det er Teater Next’s vision at skabe teaterforestillinger af høj kvalitet som samler mennesker om vedrørende emner til reflektion og dialog. Vi tager hver målgruppe dybt seriøst og sætter en ære i at formidle vores forestillinger underholdende, jordnært og med stor kunstnerisk nysgerrighed.  

Ved siden af hovedaktiviteten som producentvirksomhed af teaterforestillinger, har teatret desuden afdelingen Teater Next Level, som udfører kurser, foredrag og forumteater i stemmebrug og kropssprog hos bl.a. virksomheder og institutioner, som har med mennesker at gøre i hverdagen.